Welke tuinplanten zijn onderhoudsarm?

Kies de beste onderhoudsarme planten voor een eenvoudige tuinoplossing, waardoor u meer tijd heeft om te ontspannen op uw prachtige perceel Op zoek naar de beste onderhoudsarme planten, zodat u met minimale inspanning het meeste uit uw ruimte kunt halen? Tuinen zijn immers om in te ontspannen, dus als je niet veel vrije tijd hebt, wil je planten die gemakkelijk te verzorgen zijn. Als je merkt dat elke zomer een eindeloze lus van water geven, wieden en doodgaan wordt, is het misschien tijd om een stap terug te doen en te kijken hoe je je tuin probleemloos kunt maken. Door de beste onderhoudsarme planten te kiezen, kunt u een buitenruimte hebben waar u kunt ontspannen, in plaats van eindeloze klusjes te doen. Met een paar eenvoudige plantenkeuzes kunt u uw tuin omtoveren tot meer een ontspanningszone.

In deze epische lijst van 50 van de beste onderhoudsarme planten kunt u kiezen uit eetwaren, klimmers, containervariëteiten en natuurvriendelijke plectrums, die er allemaal voor zorgen dat uw onderhoudsarme tuinideeën er niet alleen goed uitzien, maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn. Om u te helpen inspiratie op te doen voor uw perceel, hebben we onze favoriete opties gekozen voor de beste onderhoudsarme planten, zodat u ze aan uw plantlijst kunt toevoegen. Nog een geweldige optie voor de beste onderhoudsarme planten, vooral omdat het snel groeit. De trompetwijnstok biedt snelle dekking tegen een zonnig prieel of kan worden gebruikt als onderdeel van uw pergola-ideeën om het uiterlijk van een tuinstructuur te verzachten.

Een bossige groenblijvende plant die langzaam groeit en niet hoeft te worden gesnoeid, wat voor veel tuinders een sleutelfactor is bij het kiezen van de beste onderhoudsarme planten voor hun perceel. Als u op zoek bent naar enkele van de beste onderhoudsarme planten om aan uw groenteperceel toe te voegen, dan kunt u overwegen om te leren hoe u boerenkool kunt kweken. Nu u de beste onderhoudsarme planten voor uw perceel hebt gevonden, wilt u misschien onze beste budgetplanten bekijken als u ook op zoek bent naar goedkope tuinideeën om uw perceel op te fleuren. Zonnehoed is een halfzomerbloeier die een geweldige snijbloem is.

Er zijn veel verschillende soorten in vele kleuren. Coneflower is hertenbestendig en trekt vlinders aan. Coreopsis heeft zonnige madeliefachtige bloemen die bloeien in verschillende kleuren, zoals geel, roze, rood of tweekleurig. De bloemen bloeien van de vroege zomer tot midden in de zomer.

Uitgebloeide bloemen zullen de bloeitijd verlengen. Wordt ongeveer 1 tot 3 voet lang. Een familiebedrijf in Michigan sinds 1954 Adres 22650 Ford Rd. Dearborn Heights, Michigan 48127 Adres 22501 Kelly Rd.

Eastpointe, Michigan Adress4901 Coolidge Hwy, Royal Oak, Michigan. Als uw tuin zich toevallig in een lichte en droge omgeving bevindt, kan het kiezen van planten die daar gedijen net zo moeilijk zijn als het vinden van schaduwoverlevende variëteiten. Een van Hancock's favoriete keuzes voor een droogtegevoelig gebied is de agave, een vetplant met laag water die overal waar je hem plant een statement maakt. Er is een schat aan soorten om uit te kiezen.

Onze favorieten zijn bonte soorten die een extra vleugje kleur binnenbrengen, stelt hij voor. Zoek naar tweekleurige bladeren met onderscheidende kleuren, zoals die met gele randen en diepgroene centra, om de visuele interesse te vergroten. Er zijn veel verschillende soorten sedum, waaronder rechtopstaande en kruipende soorten. Deze vetplanten zijn een geweldige aanvulling op elke tuin om textuur en kleur toe te voegen, en ze zijn droogtetolerant zodra ze zijn vastgesteld.

Voeg ze toe aan borders of rotstuinen. Spectaculair blad, variërend van dieprood tot fel goud tot limoengroen, zorgt ervoor dat deze schaduwvaste planten in een tuinborder opduiken. Ze zijn ook een van de beste planten voor winterpotten en zorgen voor een flinke scheut kleur in de koudere maanden. Kolibries, bijen en beginnende tuinders zijn dol op de kleur die de langbloeiende bloemen van weidesalie naar de tuin brengen.

De onderhoudsarme blauwe ster van Arkansas is bestand tegen herten en droogte, waardoor het een duurzame en mooie optie is voor elke tuin. En als uw tuin beperkt is tot een terras of balkon, bekijk dan ook deze containerplanten en hangplanten voor buiten. Kweek dit als een verspreidende bodembedekker naast je tuinpadideeën en je kunt gewoon de kleine smakelijke vruchten plukken terwijl je passeert. Bij het selecteren van planten voor zandgrond neigt Jacob Burns van de Chicago Botanic Garden naar onderhoudsarme opties, zoals Primrose Beauty, een soort bloeiende struik die de voorkeur geeft aan goed doorlatende grond.

De hertenbestendige plant heeft weinig verzorging nodig als hij eenmaal is gevestigd en verdraagt graag zowel hitte als droogte. Deze vetplanten zijn er in elke kleur, van blauwgrijs tot roodachtig brons, en kunnen in bijna elke tuin een thuis vinden. Tegenwoordig blijft het een van de beste planten op de markt, om nog maar te zwijgen van een van de meest onderhoudsarme buitenplanten die er zijn. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *