Wat is de tuin met de laagste onderhoudskosten?

Onderhoudsarme tuinplanten Bomen en struiken zijn in de meeste tuinen meestal de onderhoudsarme keuzes. Kies degene die geschikt zijn voor uw bodem en klimaat, omdat ze eerder gedijen zonder speciale zorg. Veel voorkomende onderhoudsarme tuinheesters zijn onder meer euonymus, berberis, magnolia en winterharde kruiden zoals lavendel. Krijg een prachtig perceel zonder het werk met onze onderhoudsarme tuinideeën - van landschapsarchitectuur tot beplantingsplannen en meer.

Wil je een gemakkelijke manier om een groot lente- en herfstproject van je takenlijst te schrappen? Vervang mulch van organisch materiaal zoals houtsnippers of dennenstro door erwtengrind of rivierrotsen. Deze opties vereisen veel minder onderhoud en hoeven niet elk jaar te worden vernieuwd. Als er onkruid doorheen komt, neem dan even de tijd die nodig is om ze meteen te trekken. Zodra onkruid in zaad gaat, kun je volgend jaar nog meer van hetzelfde verwachten.

Een familiebedrijf in Michigan Sinds 1954 Onze kwekerijen en tuincentra hebben de grootste selectie planten, bloemen, struiken, eenjarige planten, vaste planten en terrasmeubilair van het gebied. Tuinbenodigdheden zijn er in overvloed, met alles van tuingereedschap en accessoires, tot tuin- en potgrond, mulches, tuinsteen in zakken, potten en nog veel meer. We hebben alles wat u nodig heeft voor uw tuinbehoeften in de buitenlucht. Clinton Twp.

Dearborn Heights, Michigan 48127 Adres 22501 Kelly Rd. Eastpointe, Michigan Adress4901 Coolidge Hwy, Royal Oak, Michigan Adres 6370 Orchard Lake Rd. In Maple West Bloomfield Township, Michigan. Een onderhoudsarme tuin is ideaal als je niet echt van tuinieren houdt, of als je echt nooit de tijd hebt om te tuinieren.

Minder is meer als het gaat om onderhoudsarme tuinen, en het is een stijl die werkt met alle maten, vooral kleine tuinen omdat je al met een compacte ruimte werkt. Als u op zoek bent naar een onderhoudsarme tuin, mulch dan de tuin na het planten om het onkruid op afstand te houden. Als u echter de ruimte waarin u kweekt minimaliseert en de juiste planten selecteert, zal de hoeveelheid werk die nodig is om uw tuinruimte er mooi en opgeruimd uit te laten zien zeer minimaal zijn, en zo dicht mogelijk bij een onderhoudsvrije opstelling waar u van kunt genieten en waarmee u kunt pronken met gasten wanneer u evenementen organiseert op uw huis. Cimino bevat vaak vetplanten, die aanzienlijk minder onderhoud vergen in vergelijking met andere planten, maar toch een levendige groene tint bieden.

Deze onderhoudsarme tuinideeën helpen u om meer tijd door te brengen met ontspannen in plaats van te werken op uw perceel. Kies bij het selecteren van bomen voor uw landschap degene die weinig onderhoud vergen om te voorkomen dat u uw vrije tijd moet besteden aan het opruimen van een tapijt van gebruikte bloemen, hickory-rompen of invasieve zaailingen. Als je een tuinstrategie nodig hebt die past bij je drukke levensstijl, dan ben je klaar om je te concentreren op de volgende gewassen voor een onderhoudsarme tuin. Van geen enkele plant kan worden gezegd dat deze volledig onderhoudsvrij is, maar groenblijvende planten komen zeker in de buurt - en een border vol weelderige groenblijvende planten kan er geweldig uitzien.

Ideeën voor tuingrind zijn een goede, onderhoudsarme optie voor aantrekkelijke, doorlatende harde landschapsarchitectuur en kunnen er prachtig uitzien met zonminnende planten in of om hen heen. Cimino is gespecialiseerd in het creëren van weiden, ook wel tapijtgazons genoemd, in voortuinen, waarvan ze gelooft dat het een van, zo niet de beste manier is, om een onderhoudsarme tuin te creëren. Kip- en kuikenplanten zijn aantrekkelijke, maar toch winterharde planten die gedijen in ongunstige en rotsachtige omstandigheden met weinig tot geen onderhoud nodig. Van alle planten die u zou kunnen opnemen in uw onderhoudsarme tuinideeën, zijn struiken degene die u eerder kunt plaatsen en min of meer vergeet.

Opties zijn er in overvloed, van nette roosters tot een patchwork-effect, geweldige onderhoudsarme landschapsarchitectuur in de voortuin ligt op slechts een steenworp afstand. Andere onderhoudsarme tuinideeën zijn bogen, priëlen en pergola's - deze zijn allemaal eenvoudig te installeren en ze hoeven niet enorm duur te zijn.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *