Hoe onderhoud van de tuin?

Het is beter om planten's avonds of' s morgens vroeg water te geven, als de grond koeler is, zo minder. Om het tuinieren van het land slimmer te maken, heeft Gardena 10 tips voorgesteld over water geven, gazononderhoud en wieden om u te helpen grotere beloningen uit uw tuin te zien. Zodra uw zaailingen zijn getransplanteerd en uw direct gezaaide zaden zijn ontkiemd, hebben de planten wat routinematige zorg nodig om ze te laten bloeien. Door onkruid onder controle te houden, kunt u uw planten helpen door te voorkomen dat ze moeten strijden om water, licht en voedingsstoffen.

Het verspreiden van mulch vermindert onkruidproblemen, helpt bodemvocht te behouden en bodemerosie te voorkomen. Het toedienen van kunstmest tegen aanbevolen snelheden kan helpen om robuuste planten en een overvloedige oogst te produceren. Zolang er nog minstens een kwart van het gras door de bladeren heen te zien is, kunt u de bladeren mulchen met uw maaier. Maar als het gazon 80 tot 90 procent bedekt is, kunt u er beter een deel van opharken als onderdeel van uw gazononderhoud.

Zoveel mulch zorgt voor te veel residu, het zal niet goed worden afgebroken, en in het voorjaar zal het een gematteerde puinhoop zijn die het gras doodt. Uw tuin water geven lijkt misschien een gezond verstand tip voor tuinonderhoud, maar het is een van de gemakkelijkste om te vergeten. Als je klaar bent om je af te ronden voor het jaar, negeer je tuin dan niet alleen tot het voorjaar, zorg ervoor dat je je tuin voor het jaar op bed legt, zodat je een vliegende start kunt krijgen voor het volgende groeiseizoen. De optimale tijd om het gras water te geven is 4-8 uur; schakel een watercomputerbesturingssysteem in om uw tuin water te geven tijdens deze ongezellige uren.

Van regelmatig onderhoud zoals tijdig water geven, wieden en mulchen tot onderhoudsarme tuinverbeteringen, we begeleiden u door de beste tips voor tuinonderhoud. Het uitvoeren van de tuinonderhoudstips in dit bericht is een zekere manier om u te helpen uw tuin te beheren en te onderhouden, terwijl u ook ongedierte minimaliseert en uw planten helpt bloeien. Dus of je nu een ervaren tuinman bent met een groene duim of een beginner, je zou enkele onschatbare tips voor tuinonderhoud op prijs stellen. We hebben dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse takenlijsten samengesteld om u op schema te houden met tuinonderhoud.

Een van de beste manieren om uw woning een professioneel tintje te geven, is met de tuindiensten van The Grounds Guys. Je zou een mooi tuinpad, stapstenen, een waterpartij, tuinverlichting, houten stoelen of een houten tuinhek kunnen toevoegen voor de mooiste tuin. Een overstroomde tuin met veel onkruid, een overwoekerd gazon en dode bloemen en bladeren, moedigt ongedierte aan. Gewassen die tijdens het groeiseizoen zullen profiteren van wat extra kunstmest, bij tuinders bekend als „zware feeders”, zijn onder meer kool, broccoli en hun familieleden; tomaten, aubergine, en paprika's; komkommers, pompoen, en meloenen; en suikermaïs.

De beste manier om meer te weten te komen over de groeiomstandigheden in uw omgeving en wat u op uw gazon moet zetten, en wanneer, is door te praten met een plaatselijk tuincentrum of uw landbouwuitbreidingsdienst. Deze tips voor tuinonderhoud helpen u om uw buitenruimte er het hele jaar door fris, mooi en gezond uit te laten zien.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *