Hoeveel rekent een Britse tuinman per uur in rekening?

Huur dus iemand in om deze eentonige, onaangename taken uit te voeren, zodat u kunt zitten en genieten van de tuin. Het uurtarief van een tuinman varieert van £12-£60, met de gemiddelde kosten per uur ongeveer £25.Een goed onderhouden tuin voegt waarde toe aan uw huis zolang u niet te veel betaalt. De uurtarieven variëren afhankelijk van waar u woont en wat voor soort tuinman u inhuurt. De gemiddelde kosten per uur voor een tuinman in het VK bedragen £27 per uur, maar kunnen variëren van een uurtarief van £12 tot £59.Grote hoveniersbedrijven en lokale tuinders zullen in prijs variëren, dus u moet weten wat u zoekt.

Als u de gereedschappen levert, moet het tarief lager zijn. Volgens HaMuch bedragen de gemiddelde kosten van een tuinman in het VK £27 per uur. Nu de kosten van levensonderhoud blijven stijgen, is het belangrijk om te weten dat u een goede prijs krijgt als het gaat om uw tuin. De arbeidspercentages worden ook bepaald door het gebied en de grootte van het bedrijf dat u kiest.

Grote bedrijven in het noorden van Engeland rekenen bijvoorbeeld ongeveer £30 - £40 per uur, terwijl een middelgroot tuinonderhoudsbedrijf ongeveer £45 - £50 per uur in rekening kan brengen. De nationale gemiddelde uurkosten om een tuinman in te huren bedragen £10-£20 per uur. Houd er rekening mee dat deze prijzen waarschijnlijk ook zullen fluctueren, afhankelijk van waar u in het VK woont; De prijzen in Londen voor tuinders zullen hoger zijn dan de kosten in een van de noordelijke regio's. Hoe meer planten je hebt en hoe diverser je tuin is; hoe meer onderhoud je nodig hebt om je tuin er geweldig uit te laten zien.

Het internet is een geweldige bron van kennis over de goedkoopste tuinideeën en lokale bibliotheken hebben waarschijnlijk ook boeken over tuinieren bij zich die u goede tips geven om de kosten laag te houden. Verzorgde gazons en prachtige bloemenranden zien er misschien geweldig uit, maar in een tuin van elke grootte hebben ze een toegewijd personeelsbestand nodig of iemand met veel tijd over en een echte passie en kennis voor tuinieren. Veel mensen verwachten dat tuinders een goedkoper dagtarief hebben dan andere handelaars zoals loodgieters en elektriciens, maar tuinwerk is zeer arbeidsintensief en kan dure gereedschappen vereisen, verzekeringen en de constante aanvulling van items zoals brandstof en actuele producten. Een tuinman zal hoogstwaarschijnlijk uw huis moeten bezoeken en uw tuin moeten evalueren voordat hij u een offerte voorlegt.

Tuinranden is het proces waarbij een border rond uw gras of bloemen wordt aangelegd om het uiterlijk van uw tuin te verbeteren. Tuinarchitecten kunnen ook worden gebruikt om u te helpen bij grotere tuinprojecten en kunnen u adviseren over goede aannemers die kunnen helpen bij het project. Tuinopruiming omvat eigenlijk gewoon het opruimen van de tuin van alles wat er niet hoeft te zijn. Vraag om referenties van eerdere klanten en onderzoek of de tuinman betrouwbaar is geweest om op die dagen te verschijnen en ontdek hoe netjes ze in de tuin zijn.

Je kunt verwachten dat tuinders in Londen ongeveer £3-£10 meer per uur in rekening brengen dan tuinders in het noorden van het VK. Probeer bij het kiezen van een tuinman of tuinarchitect 3 vergelijkingscitaten te krijgen, zodat u een idee hebt van de waarde van service. Tuinders die in een stad werken, verdienen bijvoorbeeld slechts £18.000 per jaar omdat er minder huizen met tuinen zijn, terwijl tuinders die in voorstedelijke gebieden werken tot £27.000 per jaar kunnen verdienen. Landschapsprojecten vereisen normaal gesproken meer dan één tuinman en zware machines die door hen worden geleverd, kosten meer.

U ontvangt tot 4 vrijblijvende offertes van lokale tuinders en bespaart geld op uw tuinproject.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *