Kunnen tuindiensten werken tijdens lockdown?

Het is een groot deel van de economie van het land, dus tuinders kunnen nog steeds werken onder basislockdowns. Het is echter niet van vitaal belang voor het grote publiek. De meeste tuinders kunnen hun dagelijkse werk voortzetten zonder contact met hun klanten, omdat ze buiten en alleen kunnen werken. De overheid heeft zelfstandige tuiniers aangemoedigd om te blijven werken, zolang het maar veilig is om dit te doen omdat ze een uitstekende service bieden aan de gemeenschap.

Volgens de update van de autoriteiten kunnen bedrijven thuisdiensten verlenen tijdens alle vier de niveaus, maar dat moeten ze doen om personeel en klanten te beschermen. Sommige tuinders werken tijdens de uitbraak van het coronavirus. Je moet echter heel voorzichtig zijn als je iemand naar je huis laat komen. U moet ervoor zorgen dat het bedrijf dat u inhuurt voor de klus de nodige preventieve maatregelen neemt, de tuinders beschermende kleding dragen en dat het team alle veiligheidseisen van de overheid belangrijk volgt.

Het uitvoerend bevel van Gregg Abbott om COVID-19 te verzachten omvat het vermijden van sociale bijeenkomsten van 10 of meer mensen, het oefenen van sociale afstand van 1,8 meter en het gebruik van frequente, grondige handen wassen en desinfecteren van oppervlakken. Er is geen shelter-in-place bestelling voor de hele staat, maar individuele provincies voeren shelter-in-place orders uit, die de sluiting van niet-essentiële bedrijven vereisen. Omdat kwekerij-, kas- en tuincentrumbedrijven onder de landbouwparaplu vallen, worden ze als essentieel beschouwd. Werkgevers mogen echter alleen essentiële werknemers verplichten zich aan het werk te melden en werknemers toe te staan thuis te werken, indien mogelijk.

Landschapsdiensten worden ook als essentieel beschouwd om de veiligheid, sanitaire voorzieningen en essentiële operaties te behouden. Een van de essentiële bedrijven die onder de bestelling normaal mogen opereren, zijn de landbouwindustrieën van de staat, waaronder telers van kwekerijplanten en tuincentra, groene kruideniers, landbouwactiviteiten, stadstuinen en landschapsbedrijven die lokale sociale afstand en andere CDC-richtlijnen in acht nemen voor hun werknemers en klanten. De Victoriaanse deelstaatregering heeft samen met het ministerie van Volksgezondheid en Human Services zojuist aangekondigd dat heel Victoria vanavond vanaf 20.00 uur 7 dagen of tot nader order in strikte lockdowns zal gaan. Personen die beveiligings- en onderhoudsdiensten verlenen, kunnen deze diensten blijven verlenen op de plaatsen of gebouwen die in deze verordening worden vermeld.

Uitsluitingen met betrekking tot onderwijsdiensten zoals uiteengezet in de aanwijzingen van de kabinetsleden die verantwoordelijk zijn voor onderwijs. Vanaf 23 maart en tot en met 15 april mogen supermarkten, boerderij- en productiestands, rederijen en alle bedrijven die voedsel leveren opereren; handelaars zoals landschapsarchitecten mogen ook zaken doen. Deze sectie verwijst naar „landschapsarchitectuur en andere dienstverleners die diensten verlenen die nodig zijn om de veiligheid, sanitaire voorzieningen en essentiële exploitatie van woningen en COVID-19 Essentiële bedrijven en operaties te behouden. Kwekerijen, kassen, tuincentra, landschapsarchitecten en andere landbouwbedrijven bedienen het publiek in open ruimtes, „behalve op het punt van verkoop of aankoop in sommige gevallen zoals toegestaan door het uitvoerend bevel.

Uitsluitingen met betrekking tot openbaar vervoer zoals uiteengezet in de aanwijzingen van het kabinetslid dat verantwoordelijk is voor vervoer. Kritieke handels- en andere dienstverleners die nodig zijn om de veiligheid, sanitaire voorzieningen en essentiële exploitatie van woningen te handhaven, worden vermeld in de bestellingen. Het is het standpunt van de industrie, ondersteund door de meeste provinciale en staatsverklaringen, dat de Canadese veenveenproductie een essentieel onderdeel is van de toeleveringsketen die de voedselproductie ondersteunt, met name in commerciële kassen en champignonactiviteiten, zowel in Canada als de Verenigde Staten. Aangezien de bedrijven individueel beslissen welke acties ze moeten ondernemen om hun diensten veilig te verlenen, moet u ervoor zorgen dat u een serviceprovider kiest die de veiligheid en het welzijn van hun klanten voorop stelt.

.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *