Onderhoud van de tuin?

WEKELIJKS, TWEEMAANDELIJKS, + MAANDELIJKS BIOLOGISCH TUINONDERHOUDAlle tuinen hebben onderhoud nodig, sommige meer dan andere. We hebben een deskundige, betrouwbare staf van tuinbouwers die klaar staan om uw onkruid te temmen, uw bedden te mulchen en uw bomen te snoeien. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke en organische methoden van bemesting en insectenbestrijding. We bieden een verscheidenheid aan onderhoudspakketten die zijn afgestemd op uw planning en ruimte.

Metropolitan Garden Design kan uw buitenruimte verbeteren, of het nu de patio van uw herenhuis in de achtertuin of het dakterras is. De belangrijkste tuinverzorgingsexperts van New York die uitgebreide kennis bieden op het gebied van plantengezondheidszorg, tuinontwerp% 26 tuinverzorgingsdiensten in New York City. Als u uw tuin wilt bijkleden of anderszins wilt bemesten met bodemaanpassingen, is maandelijks een veelgebruikt schema om dat te doen. Als je klaar bent om je af te ronden voor het jaar, negeer je tuin dan niet alleen tot het voorjaar, zorg ervoor dat je je tuin voor het jaar op bed legt, zodat je een vliegende start kunt krijgen voor het volgende groeiseizoen.

Een van de beste manieren om uw woning een professioneel tintje te geven, is met de tuindiensten van The Grounds Guys. Het achterlaten van plantenresten in de tuin in de winter is een van de meest voorkomende oorzaken van insecten- en ziekteproblemen. Unieke tuinontwerpen, tuinverlichting en tuinirrigatie zijn slechts enkele van de vele expertisegebieden bij Plant Specialists. We bieden met trots uitzonderlijke tuinontwerpen, tuininstallaties en tuinonderhoudsdiensten in New York City.

Tijdens de hitte van de zomer zul je verbaasd zijn hoe snel een tuin (vooral een containertuin) kan uitdrogen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *