Hoe vaak moet je gras vervangen?

Een goede vuistregel is om te onderzoeken of het er nog vijf jaar geschikt uitziet. Zo niet, dan is het tijd om het te vervangen. Als u twijfelt, is het een slimme zet om het te vervangen voordat u naar uw huis verhuist. Het zal een geweldige indruk maken bij mogelijke kopers en het vergroot de kans dat uw onroerend goed wordt verkocht.

Voor dit soort gras, als je ze elke twee weken maait, kan het het vernietigen. Het kan u een hoge prijs kosten als u het moet vervangen. Als je bijvoorbeeld elke twee weken snijdt, moet je het tot op de bodem inkorten. Hierdoor ziet je gras er fragmentarisch en zelfs geel of bruin uit.

Hoewel het veerkrachtig is, kan het na een tijdje doodgaan. Het opnieuw inzaaien van het gazon compenseert de vertraagde groei en verjongt het uiterlijk van uw gazon. Als u elke drie tot vier jaar opnieuw zaait, herstelt u het gazon voordat het begint uit te dunnen. Dit zorgt ervoor dat het gazon dik en dicht blijft, waardoor onkruid niet binnendringt.

Als u huisdieren of gebieden heeft die veel voetverkeer krijgen, moet u mogelijk vaker opnieuw zaaien om kale plekken te voorkomen. Onjuiste verzorging, verschillende soorten gras - er zijn tal van redenen om gras te vervangen, en op de hoogte zijn van deze redenen is cruciaal om ervoor te zorgen dat u uw grasmat snel vervangt wanneer dat nodig is om het groene gazon te krijgen dat u altijd al wilde hebben.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *