Kan tuinonderhoud worden gedaan tijdens lockdown?

Het is een groot deel van de economie van het land, dus tuinders kunnen nog steeds werken onder basislockdowns. Het is echter niet van vitaal belang voor het grote publiek. Volgens de update van de autoriteiten kunnen bedrijven thuisdiensten verlenen tijdens alle vier de niveaus, maar dat moeten ze doen om personeel en klanten te beschermen. Sommige tuinders werken tijdens de uitbraak van het coronavirus.

Je moet echter heel voorzichtig zijn als je iemand naar je huis laat komen. U moet ervoor zorgen dat het bedrijf dat u inhuurt voor de klus de nodige preventieve maatregelen neemt, de tuinders beschermende kleding dragen en dat het team alle veiligheidseisen van de overheid belangrijk volgt. Naarmate de wereldwijde bezorgdheid over het coronavirus groeit, moeten landschapsbedrijven zich voorbereiden op het omgaan met een mogelijke uitbraak in hun gebied en werknemers die ziek zijn aansporen om thuis te blijven. Het onderzoek onder volkstuinen en gemeenschapstuinders werd voltooid met projecttuinen van enkele meters in Frankrijk, VK, Duitsland en Polen, evenals extra tuinen waar de onderzoekers vooraf contacten hadden gelegd.

Het stadslandbouwproject in New York City werd gekweekt door cohorten jongvolwassenen, maar tijdens COVID-19 vertraagde de organisatie die de boerderijen runde het aannemen van een nieuw cohort boeren, dus het was niet mogelijk om het tuinonderzoek uit te voeren. Tabel 1 toont het aantal en type respondenten per tuintype en land. Daarnaast hebben klanten van beide bedrijven, evenals het grote publiek, de mogelijkheid om gezondheidswerkers te sponsoren en hun gazononderhoud te betalen voor een enkel bezoek tot twee maanden.

garden maintenance

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *